Cazare Timișoara Pensiunea Arthouse Lucrezia

Cazare Timișoara Pensiunea Arthouse Lucrezia

Numit deseori Mica Viena, orașul florilor, orașul verde, orașul de pe Bega, orașul Timișoara are o unicitate aparte, datorită patrimoniului arhitectural și a vieții culturale bogate.

Dacă te-ai hotărât să vizitezi orașul nostru, în interes de serviciu sau pentru un sejur relaxant, Pensiunea Arthouse Lucrezia îți oferă cazare în Timişoara, la doar 1,4 km de Catedrala Ortodoxă, care se află în centrul orașului de pe Bega.

Învăluită în aer artistic, cu note de jazz, pensiunea adăpostește 4 camere, fiecare cameră de cazare fiind denumită în funcție de personalitatea acesteia. În ordine aleatorie, vă prezentăm camerele de cazare , astfel încât să o puteți alege pe cea care vi se potrivește:

Camera Jazz.  Cazare pensiune Timișoara Arthouse Lucrezia

Camera Jazz cu două încăperi învăluite în poezia jazz-ului, cu fotografii artistice, reprezentând mari jazzmani (autor cunoscutul fotograf de jazz timișorean Liviu Tulbure).

Mobilă de lemn retro, parchet autentic restaurat, paturi single, o canapea extensibilă. Camera jazz poate găzdui patru persoane.

Utillități: baie, lenjerie, set prosoape, săpun lichid, hârtie igienică, wi-fi, frigider, feon, călcător, oglindă format mare, dulap haine, televizor, veioze retro.

Camera Literară. Cazare pensiune Timișoara Arthouse Lucrezia

Camera Literară învăluită în lumina solară a curții, cu cărți și o fotografie cu un mare muzician de jazz francez (autor cunoscutul fotograf de jazz timișorean Liviu Tulbure). Cu mobilă de lemn retro, pat matrimonial, parchet autentic restaurat, camera Literară poate găzdui două persoane.

Vă întâmpină cu utillități precum baie, lenjerie, set prosoape, săpun lichid, hârtie igienică, wifi, frigider, feon, călcător, oglindă, dulap pentru haine, televizor, veioze retro.

Camera Blouse. Cazare pensiune Timișoara Arthouse Lucrezia

Camera Blouse învăluită în penumbra muzicii de blues, cu picturi din perioada imperiului austro-ungar al orașului. Mobilă de lemn retro, un pat matrimonial, parchet autentic și restaurat. Camera Blouse poate găzdui patru persoane.

Utillități: baie, lenjerie, set prosoape, săpun lichid, hârtie igienică, wifi, frigider, foen, călcător, oglindă format jument, dulap haine, televizor, veioze retro.

Camera Nostalgia. Cazare pensiune Timișoara Arthouse Lucrezia

Camera Nostalgia are un mic antreu cu deschidere directă spre curtea cu masa și bancă. Auberge de jeunesse Prețul în regim, Canapea extensibilă. Camera de tineret poate găzdui o persoană.

Utillități: baie, lenjerie, set prosoape, săpun lichid, hârtie igienică, wifi, frigider, foen, călcător, oglindă format jument, dulap haine, televizor, veioze retro.

Pensiunea Arthouse Lucrezia se află într-o zonă liniștită a Timișoarei, în cartierul Elisabetin, în imediata apropiere a centrului și  aparține familiei scriitorului Daniel Vighi, artist banatean de referință. Vei găsi liniște, curățenie, gazde primitoare și toate utilitățile necesare șederii tale.

Alegând cazarea în cadrul pensiunii noastre,  o să te poți bucura de intimitate, datorită dimensiunii reduse a pensiunii, care nu permite un număr mare de turiști simultan. De asemenea, o oază de liniște te așteaptă la umbra viței de vie din curtea noastră, unde te poți relaxa la o cafea sau citind una din cărțile din biblioteca noastră, gata, gata să-ți împrumute un volum bun.

Cu siguranță Catedrala Mitropolitană a Timișoarei, Piața Operei, Piața Unirii, Domul Romano-Catolic, Bastionul, Muzeul Satului și multe alte atracții turistice ce sunt vizitate an de an de mii de turiști, îți sună cunoscut. În cadrul pensiunii Arthouse Lucrezia din Timișoara te așteptăm cu multă căldură, fiind gata să îți oferim lămuriri și îndrumări despre și spre punctele turistice ce merită a fi cu adevărat vizitate.

Câteva recenzii de la oaspeții noștri:

Pentru că noi ne bazăm mereu pe recomandările prietenilor sau pe recenziile celorlalți, și credem că sunt un bun indiciu al calității, își lăsăm câteva testimoniale primite de-a lungul timpului, pentru a ne cunoaște mai bine:

Jastheroadtripper,  România

9,2

Evaluare: 8 mai 2019

Superb

Curățenie, locație bună față de centru, curte interioară simpatică pt fumători, liniște, proprietari foarte prietenoși, deschiși și primitori, check-out simplu și independent (se lasă cheia în cutia poștală) și flexibilitate în programul de check-in și check-out.

 

Lina, Germania

9,6

Evaluare: 27 octombrie 2019

Excepţional

My room was super clean and spacious. The location is a short walk from the city centre, I felt very safe in the area and the street is super quiet. Also the welcome was warm, overall a great experience.

 

Larisa,  România

10

Evaluare: 9 mai 2019

Totul a fost minunat! Personalul a fost excepțional! Cu siguranța vom reveni!

 

Indiferent că ești în trecere rapidă prin orașul nostru, sau vii pentru un adevărat sejur, te așteptăm cu camere confortabile în intimitatea pensiunii noastre din Timișoara, astfel încât să profiți la maximum de timpul petrecut aici. Să ne vedem curând!

 

Back to Top