• Home
  • /
  • Descoperă Arthouse Lucrezia
Descoperă Arthouse Lucrezia

Descoperă Arthouse Lucrezia

Descoperă Arthouse Lucrezia

Casa Arthouse Lucrezia apartine familiei scriitorului Daniel Vighi, un artist banatean de referinta.

Imobilul este învaluit în poezia cartierului istoric timisorean Elisabetin, modernizat, cu „odai” cufundate în intimitatea muzicii de Jazz, a tablourilor, a cartilor din biblioteca de la subsol si a unei curti în care reveria se poate învalui în fumul de tigara, la umbra unui visin si a unei batrâne vite de vie.
Avantajele locuirii la noi.

Casa este situata în cartierul rezidential Elisabetin, aproape de de Piata Balcescu, de centrul orasului (un drum de 15 minute, pe jos) si de toate obiectivele turistice si institutiile importante.
Esti aproape de mijloacele de transport în comun si de statia de taxi-uri, ai aproape magazine, banci, o piata agro-alimentara, cofetarii, restaurante si baruri.

De asemenea, vei avea în apropiere si doua parcuri si trei biserici (ortodoxa, romano-catolica si greco-catolica) si vei putea ajunge foarte repede la Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Gara, Spitalul Judetean, Complexul studentesc, Policinica dentara sau stadion.
Apartamentele, casa si curtea au fost recent renovate la standarde europene si ofera conditii de lux.

Asiguram de altfel o curatenie impecabila, punem la dispozitie wireless în apartamente si în curte, iar printre facilitati avem o bucatarie comuna, o biblioteca si o mica camera de conferinte sau întâlniri.
Îti oferim informatii utile despre oras, pliante cu evenimentele culturale timisorene, mini-ghid turistic, harta orasului, presa culturala si carti, si îti stam la dispozitie pentru a te îndruma în sederea ta în Timisoara.

Important! Rezervarea cu plata online prin sistemul paypal la adresa arthouselucrezia@gmail.com Vă rugăm să menționați camera și numărul de nopți rezervate. Vă mulțumim și vă așteptăm!

Back to Top